Johnson Marketing

SEA

Online adverteren op zoekmachines.

Online adverteren op zoek-
machines.

Door online te adverteren op zoekmachines, ben je in één klap zichtbaar voor je doelgroep. Of je nu meer sollicitanten, zorgaanvragen of zorgproducten wil verkopen: SEA is altijd een goed idee.

Wat is SEA?

SEA (Search Engine Advertising) is simpel gezegd: online adverteren op zoekmachines. Bij dit marketingmiddel worden betaalde advertenties weergeven in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. In tegenstelling tot SEO, waarbij de nadruk ligt op het verkrijgen van organisch verkeer, draait SEA om betaalde advertenties die bovenaan of naast de organische zoekresultaten verschijnen.

Met behulp van SEA promoten we diensten, vacatures of zorgproducten aan de juiste doelgroep. SEA stelt ons namelijk in staat om specifieke advertenties te tonen aan mensen die op zoek zijn naar jouw zorgdienst of zorgproduct. Het biedt zelfs de mogelijkheid om advertenties te richten op mensen uit een bepaalde omgeving.

Voorbeeld: je bent eigenaar van een kliniek voor mensen met migraine en wil meer patiënten helpen. Door SEA komt jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google te staan op het moment dat je doelgroep zoekt naar migrainegerelateerde woorden. Denk daarbij aan: migraine behandeling, migrainekliniek en migraine dokter. Zo krijg je snel, relevant websiteverkeer.

Voordelen.

Website-14
Erik
kantoor-johnson-marketing
Website-47

SEA uitbesteden.

Expertise

Onze SEA specialisten zijn experts in het opzetten en beheren van succesvolle campagnes in de zorg. Ze blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends, wat leidt tot de beste resultaten.

Efficiëntie

Door SEA uit te besteden, kun je je intern richten op je kernactiviteiten. Wij nemen het volledige beheer en de optimalisatie van je campagnes op ons, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Kostenbeheer

Wij zorgen voor een effectief beheer van je advertentiebudget. Onze bewezen strategieën behalen maximale resultaten voor je budget, waardoor je een hoog ROI kan verwachten.

Onze impact.

Wij hielpen 30+ zorgorganisaties aan meer personeel en zorgaanvragen.

Marketing in de zorg is relatief nieuw en daardoor erg effectief. Veel zorgorganisties vinden het spannend, maar de resultaten spreken voor zich. Een van onze klanten – ExpertCare – zette zelfs een vacaturestop in, omdat we alle functies wisten in te vullen.

0
verpleegkundige hires per jaar
0 %
doorklikratio onder patiënten
0
medewerkers
binnen 5 maanden
0 +
verwijzingen vanuit huisartsen