Johnson Marketing

SEO

Optimaal zichtbaar in Google.

Optimaal zichtbaar in Google.

Als je hoog in de zoekresultaten van Google staat, trek je veel meer websiteverkeer. Dat is exact de functie van SEO: met zo veel mogelijk websitepagina’s hoog scoren in Google. 

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. De kunst is om je website dusdanig in te richten, dat zoekmachines zoals Google deze beter begrijpen en hoger plaatsen in de zoekresultaten. Ook uitgebreide teksten en backlinks (verwijzingen naar jouw website op verwante sites) zijn belangrijke onderdelen van SEO. Het doel is om meer mensen naar je website te trekken wanneer ze online zoeken naar informatie die gerelateerd is aan wat jij aanbiedt.

Voorbeeld: een zorgorganisatie gespecialiseerd in nierzorg biedt nierdialyse bij mensen thuis aan. Probleem? Te weinig patiënten melden zich aan. Door aan SEO te werken, komt deze zorgorganisatie op plek één in de zoekresultaten van Google te staan als mensen online zoeken naar ‘nierdialyse thuis’. Dit resulteert in meer websitebezoekers en meer patiënten die thuis in hun veilige omgeving geholpen kunnen worden.

Voordelen.

Website-29
Website-42
Website-33
Website-45

SEO uitbesteden.

Expertise

Onze SEO-specialist is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Binnen SEO is dat dé sleutel tot succes. Het algoritme van Google - waar SEO op gebaseerd is - verandert namelijk vaak.

Efficiëntie

Eerst de basis, dan de rest. Op basis van die filosofie werken we efficiënt en gestructureerd aan de beste posities in de zoekresultaten van Google. Kernfactoren: techniek, tekst en backlinks.

Kostenbeheer

SEO is dé online marketingstrategie voor de lange termijn. Het maakt je organisch goed vindbaar, waardoor je minder afhankelijk wordt van advertentiebudgetten. We maken samen een passend plan.

Onze impact.

Wij hielpen 30+ zorgorganisaties aan meer personeel en zorgaanvragen.

Marketing in de zorg geeft je een duwtje in de rug. Veel zorgorganisties zijn huiverig, maar de resultaten spreken voor zich. Een van onze klanten – ExpertCare – zette zelfs een vacaturestop in, omdat we alle functies wisten in te vullen.

0 +
sollicitanten per
jaar in de VVT
0 %
doorklikratio onder patiënten
0
zorgmedewerkers binnen 6 maanden
0 +
verwijzingen vanuit huisartsen