Johnson Marketing

Onze diensten.

Als marketingexpert in de zorg zetten we alle mogelijke online marketingmiddelen in om jouw doel zo efficiënt mogelijk te behalen. Het startpunt is het samenstellen van een plan + het opstellen van meetbare doelstellingen. Op die manier worden resultaten voor iedereen inzichtelijk. Door ruime ervaring in de zorgsector weten we exact hoe de doelgroep te bereiken én op de juiste manier aan te spreken. Zo helpen we jouw zorgorganisatie aan een beter online bereik.

Benieuwd naar wat we kunnen bereiken met onze diensten? Lees dan alles over onze verschillende vormen van zorgmarketing.

Branding draait niet alleen om een mooi logo. Het draait om de verbinding met de doelgroep, waardoor er een emotionele klik onstaat. Dit doen we aan de hand van webdesign, foto en video.

Wat bereik je?

SEA

Door betaald te adverteren in zoekmachines zoals Google, ben je in één klap zichtbaar voor je doelgroep. Zo krijg je direct meer relevant  websiteverkeer.

Wat bereik je?

SEO

Vrijwel iedereen begint zijn internetzoektocht via Google. Daarom is het belangrijk dat jouw zorgorganisatie – ook zonder te adverteren -hoog staat in de zoekresultaten. 

Wat bereik je?

Website-15
Website-14
Website-23
Website-34

Onze impact.

Wij hielpen 30+ zorgorganisaties aan meer personeel en zorgaanvragen.

Marketing in de zorg is relatief nieuw en nog onontdekt. Veel zorgorganisties zijn huiverig, maar de resultaten spreken voor zich. Een van onze klanten – ExpertCare – zette zelfs een vacaturestop in, omdat we alle functies wisten in te vullen.

0 +
sollicitanten per
jaar in de VVT
0 %
doorklikratio
onder patiënten
0
zorgmedewerkers binnen 6 maanden
0 +
verwijzingen
vanuit huisartsen

Klanten aan het woord.