Over Johnson Marketing

Marketingspecialist in de zorg ⇾

Hoe kan je van iets goeds, iets geweldigs maken? Welke kerneigenschappen zijn nodig om te groeien? Welke belofte wil je waar maken in de markt en hoe kunnen we hierbij helpen?

 

Wij spelen in op de snel oplopende zorgvraag en gaan samen met onze klanten opzoek naar de kern. We vertalen doelen naar een online marketing strategie om onze klanten online (en offline) zichtbaar te maken en het merk goed te positioneren in de zorgmarkt. Door een sterke merkclaim en scherpe kernwaarden vinden we een ultieme positie in de markt voor jouw merk.

 

Door deze expertises en onze jarenlange ervaring in de zorgsector weten we de doelgroep effectief te bereiken in branches als de verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT), ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, GGZ en overige zorg en welzijn. Hierdoor kunnen we groei in verwijzingen, instroom zorgmedewerkers en/of aanvragen waarborgen.

Diensten
Hoe kan je van iets goeds,
iets geweldigs maken?

Johnson Marketing is een online marketingspecialist in de zorg dat, samen met een team van specialisten, veel aspecten van online marketing beheerst. Wij helpen organisaties in de zorg- en welzijnsector online het verschil te maken. We doen niet altijd alles wat je vraagt, maar we doen vooral wat je écht nodig hebt.

 

Welke belofte wil jij waarmaken als merk? En hoe weet jij mensen te raken met je merk? Op basis van jouw identiteit, personificatie van de doelgroep en de markt, vinden of verbeteren we voor jouw merk de ultieme positie in de markt.

We kijken naar de kracht van jouw organisatie, de wensen van de doelgroep en naar de markt waarin je je begeeft en vertalen dit door naar een merkclaim en merkwaarden, ofwel de voordelen voor jouw klant.

Kom jij naar voren in de zoekmachines? Online vindbaarheid is voor elk bedrijf belangrijk. Potentiële klanten beginnen hun oriëntatie vrijwel altijd, door via Google te zoeken. 

Met SEO optimaliseren we je online bereik door middel van (onbetaalde) organische content. Met SEA zorgen we door middel van betaalde advertenties dat je hoog scoort en richten we ons op het beantwoorden van de zoekvragen in Google & Bing met jouw advertenties. 

Organisch beter gevonden worden én meer conversie op jouw website? Dan is een landingspagina een must.

Met een passend design en aansprekende content, creëren we landingspagina’s waar je bezoekers op binnenkomen na het klikken op een banner, tekstadvertentie, e-mail,  of zoekresultaat met het doel te converteren naar nieuwe zorgklant of zorgmedewerker.

Onze werkwijze

Wat?

Wij spelen in op de snel oplopende zorgvraag en helpen onze klanten online (en offline) zichtbaar te blijven. 

Hoe?

Met een team van specialisten maken we impact door marketingcampagnes te ontwikkelen en te implementeren die de doelgroep snel en effectief bereiken. 

Waarom?

Weinig andere sectoren staan voor grotere uitdagingen dan de zorg- en welzijnsector. Er is toenemende noodzaak om jezelf als sterk merk in de zorgmarkt te positioneren.

Hoe begon het?

Met zusteronderneming Akkolade hebben we meer dan 15 jaar ervaring in de zorg. We merkten dat de communicatie in de zorg beter én efficiënter kan. Om die reden is in april 2020 Johnson Marketing opgericht; hét marketingbureau voor de gehele zorgsector.

VVT

Verpleging, verzorging en thuiszorgorganisaties.

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen en overige medisch specialistische zorg.

Zorg en welzijn

Geestelijke gezondheidszorg, huisartsen en gezondheidscentra, gehandicaptenzorg en overige zorg en welzijn.

E-health

Zorgoplossingen aan de zorgsector

Onze branches

Branches waar we mee werken ⇾

Om online te groeien, vinden wij het belangrijk dat we weten wat er speelt in de zorgbranche. Hierdoor hebben we in de loop van de tijd veel kennis opgebouwd. Zo zijn wij actief voor verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT), ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, GGZ, e-health, en overige zorg en welzijn.

 

Staat jouw niche er niet tussen? Neem gerust contact op. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Het aantal behandelingen of zorgklanten verhogen?

Laten we samen impact maken!