Johnson Marketing

Contact.

Wil je samenwerken of meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zorgmarketing? Laten we een kop koffie drinken.

Je bereikt ons via het contactformulier of neem direct contact op door te bellen.

Hub Apeldoorn.

Prins Willem Alexanderlaan 705
7311 ST Apeldoorn
Nederland

Hub Arnhem.

Delta 1
6825 ML Arnhem
Nederland

Veelgestelde vragen.

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Zorgmarketing is een verzamelterm voor marketing speciaal gericht op de zorgsector. Zorgmarketing is een middel om onder andere meer patiënten, meer doorverwijzingen, meer verkopen en/of meer werknemers te krijgen. Hiervoor wordt voornamelijk SEA (online advertenties) ingezet, maar ook webdesign en content creatie.

Wij werken op campagnebasis met een focus op de lange termijn. We werken vanuit het AIDA model E.K. Strong en de Golden Cirkels methodiek van Simon Sinek waarbij we de klantreis vormgeven aan de hand van online marketing op verschillende marketingkanalen. We starten vaak met een strategiesessie met de klant, waarbij we inzicht krijgen in de “waarom”, concurrentiepositie en persona’s. Vanuit een strategiesessie werken we met contentdagen, waarbij we de verhaallijnen van de campagne kunnen inkleuren. Na verschillende feedbackrondes en briefingsessies, richten we de campagne in en starten we de campagne.

Doordat we uitsluitend in de gezondheidszorg werken kunnen we campagnes met elkaar benchmarken. We kunnen op basis van data de juiste kostprijs per conversie bepalen, waardoor uiteindelijk ook het totaaladvertentiebudget per campagne bepaald kan worden. Gemiddeld genomen investeert een zorgonderneming 5% tot 20% van zijn begroting in een marketingcampagne om een dienst, innovatie of product toegepast te krijgen binnen de gezondheidszorg. Maar we hebben ook partijen die er zoveel geloof in hebben die 30% tot 40% investeren in marketingbudget om uiteindelijk met een gerichte ROI 5 tot 6 keer terug te verdienen. 

We leveren diensten voor de gehele zorgsector. Zo kunnen we je aan meer werknemers helpen, maar ook aan meer patiënten. Heb je een zorgproduct die je wil vermarkten? Ook dan kunnen we je goed helpen.

Nee we doen niks met organische content op sociale media.

Nee, wij zorgen dat je overzichtelijk alle data hebt zodat je makkelijk en altijd kan zien wat het effect van de campagne is. Wij zorgen voor de rest.

Wij werken voor bedrijven in heel Nederland. Onze kantoren zijn gevestigd in Apeldoorn en Arnhem.

Op www.johnsonmarketing.nl/cases zie je met wie wij recent hebben samengewerkt en wat we hebben bereikt. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.