Zorg-Advies Twente.

Het structureel verhogen van het aantal maandelijkse zorgaanvragen van cliënten met een VPT of MPT (WLZ) en/of ZVW indicatie.

Strategiesessie Conceptontwikkeling Fotografie Videografie Content creatie Arbeidsmarktcommunicatie YouTube Instagram Facebook TikTok

Klantvraag

Hoe kunnen we het aantal nieuwe zorgcliënten verhogen door onze online positie verbeteren?

 

Achtergrond

Zorg-Advies Twente weet als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste wijze in te spelen op de behoeften en achtergronden van niet-westerse migranten met dementie.

Zorg-Advies Twente is alreeds een bekend merk in de regio Enschede onder de doelgroep en mantelzorgers van mensen met niet-westerse migranten, maar binnen het zorgnetwerk is veel winst te behalen met verwijzersmarketing.

 

Werkwijze

We willen met een online marketingcampagne niet-westerse migranten met dementie bereiken, beïnvloeden en laten converteren tot nieuwe zorgklanten.


In deze marketingcampagne werken we voor lange termijn aan de online positie van Zorg-Advies Twente door het verbeteren van de organische positie (SEO), middels de inzet van een online advertentie (SEA) campagne. In de campagne richten we ons op het structureel verhogen van het aantal maandelijkse zorgaanvragen van cliënten met een VPT of MPT (WLZ) en/of ZVW indicatie, als mede ook mensen die op zoek zijn naar een dagbesteding of begeleid wonen voor mensen met dementie.

Onze laatste berichten

Johnson Marketing + Johnson & Co: de unieke springplank voor elke zorginnovatie

Als er één sector is waar innovatie van groot belang is, dan is het de zorg. De zorg is voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Vooral als het gaat om digitalisering en efficiëntie om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Investeringen zijn nodig om veranderingen te realiseren en impact te maken. Hoe wij jouw zorgorganisatie of zorgonderneming hier op een unieke manier mee helpen, lees je in dit artikel.

Lees meer

Waarom wij nauw samenwerken met Indeed

Geschikt zorgpersoneel vinden is voor zorgorganisaties een van de uitdagendste taken. Indeed helpt daarbij en is het meest gebruikte platform voor werkzoekenden. Als marketingbureau in de zorg zijn wij Indeed Partner en werken nauw samen met gelijksoortige partijen. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends, weten we altijd de juiste sollicitanten te vinden voor zorgorganisaties.

Lees meer

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 705

7311 ST Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved