IrisZorg

IrisZorg positioneren als nummer één GGZ aanbieder.

Arbeidsmarktcampagne

IrisZorg kwam naar ons toe met de probleemstelling dat zij veel krapte op de arbeidsmarkt ervaarde. Daarnaast bepaalde de bedrijfskritische doelgroep regiebehandelaren het succes en de kwaliteit van zorg binnen IrisZorg. De verwachting was dat zij op korte termijn niet voldoende vacatures in konden vullen.
 
Ons doel? Stichting IrisZorg top of mind positioneren als de nummer één GGZ aanbieder waar regiebehandelaren in loondienst willen werken.
 
Wij hebben daarom voor IrisZorg een campagne ontwikkeld waarbij we de employer brand online sterk communiceren naar de doelgroep met brand stories. We hebben de employer branding gericht op het toegankelijk maken met koffie-ontmoetingen (landingspagina). Daarnaast hebben we de campagne onderdeel laten uitmaken van een integrale recruitment aanpak met lange termijn focus: branded content, symposium, kennisplatforms, congressen, beurzen en vakbladen.
 

Uiteindelijk heeft de campagne gezorgd voor +114% groei in instroom.

Onze laatste berichten

10 voorbeelden van preventie in de zorg

Uit een onlangs verschenen rapport van het CPB blijkt dat de zorgpremie de komende jaren explodeert. Mensen zullen tientallen euro’s per maand extra kwijt zijn aan hun zorgverzekering. Volgens berekeningen zou het in 2027 om 175 euro per maand gaan. De stijgende zorgkosten en vergrijzing zijn de grootste boosdoeners. Om zorgkosten in de toekomst betaalbaar te houden, is onder andere preventie in de zorg nodig. Hoe dat er concreet uitziet ontdek je in dit artikel.

Lees meer

Wat betekent het Zorgakkoord voor communiceren met patiënten?

Het Integraal Zorgakkoord is een van de meest ingrijpende zorgveranderingen van de afgelopen decennia. Het akkoord – dat in 2022 werd gesloten tussen het ministerie van VWS, zorgverzekeraars, zorgaanbieders en patiëntenorganisaties – richt zich vooral op passende zorg, verminderde zorgkosten en eHealth. Maar wat betekent dit akkoord voor communicatie met patiënt?

Lees meer

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!