IrisZorg

IrisZorg positioneren als nummer één GGZ aanbieder.

Arbeidsmarktcampagne

IrisZorg kwam naar ons toe met de probleemstelling dat zij veel krapte op de arbeidsmarkt ervaarde. Daarnaast bepaalde de bedrijfskritische doelgroep regiebehandelaren het succes en de kwaliteit van zorg binnen IrisZorg. De verwachting was dat zij op korte termijn niet voldoende vacatures in konden vullen.
 
Ons doel? Stichting IrisZorg top of mind positioneren als de nummer één GGZ aanbieder waar regiebehandelaren in loondienst willen werken.
 
Wij hebben daarom voor IrisZorg een campagne ontwikkeld waarbij we de employer brand online sterk communiceren naar de doelgroep met brand stories. We hebben de employer branding gericht op het toegankelijk maken met koffie-ontmoetingen (landingspagina). Daarnaast hebben we de campagne onderdeel laten uitmaken van een integrale recruitment aanpak met lange termijn focus: branded content, symposium, kennisplatforms, congressen, beurzen en vakbladen.
 

Uiteindelijk heeft de campagne gezorgd voor +114% groei in instroom.

Onze laatste berichten

Digitale patiëntreis: de rol van marketing in de zorg

Hoe kan digitale marketing bijdragen aan een verbeterde patiëntreis en toegankelijkheid van zorg in de zorgsector? In een wereld waarin ons consumentengedrag voortdurend verandert, is het vanzelfsprekend dat ook het gedrag van zorgconsumenten zich ontwikkelt. In onze digitale samenleving zijn we constant online en verwachten we altijd en overal service, dus ook van de huisarts, zorgorganisatie of het ziekenhuis. Bovendien staan we in Nederland voor de uitdaging om zorg voor de patiënt meer toegankelijk te maken, rechtstreeks vanuit ons eigen huis. Stel je voor dat je de zorg die je nodig hebt kunt ontvangen zonder de deur uit te hoeven. Met digitale zorg is dat mogelijk.

Lees meer

Johnson Marketing + Johnson & Co: de unieke springplank voor elke zorginnovatie

Als er één sector is waar innovatie van groot belang is, dan is het de zorg. De zorg is voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Vooral als het gaat om digitalisering en efficiëntie om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Investeringen zijn nodig om veranderingen te realiseren en impact te maken. Hoe wij jouw zorgorganisatie of zorgonderneming hier op een unieke manier mee helpen, lees je in dit artikel.

Lees meer

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 705

7311 ST Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved