Huidkliniek Cosmed

Verhogen van de behandelingen voor een ooglidcorrectie

Patiëntmarketing 

Voor Huidkliniek COSMED zijn wij in de periode van 1 oktober 2020 t/m 31 december 2020 een campagne gestart met als doel de ooglidcorrectie behandelingen verhogen. Met beoogd campagneresultaat van 24 adviesgesprekken voor ooglidcorrectie behandelingen.
 
Met de ID sessie hebben we de behoefte van de doelgroep achterhaald. Vervolgens is er een dashboard ontwikkeld om o.a. inzicht te krijgen in de huidige data, het rendement van (huidige) online kanalen. Op basis van deze data hebben we de zorgcampagnes wekelijks getest, geanalyseerd en geoptimaliseerd op platformen Google Ads, LinkedIN Ads, Facebook Ads en Bing Ads.
 
De campagne heeft uiteindelijk +70% verhoging in behandelingen voor een ooglidcorrectie opgeleverd.

Onze laatste berichten

Digitale patiëntreis: de rol van marketing in de zorg

Hoe kan digitale marketing bijdragen aan een verbeterde patiëntreis en toegankelijkheid van zorg in de zorgsector? In een wereld waarin ons consumentengedrag voortdurend verandert, is het vanzelfsprekend dat ook het gedrag van zorgconsumenten zich ontwikkelt. In onze digitale samenleving zijn we constant online en verwachten we altijd en overal service, dus ook van de huisarts, zorgorganisatie of het ziekenhuis. Bovendien staan we in Nederland voor de uitdaging om zorg voor de patiënt meer toegankelijk te maken, rechtstreeks vanuit ons eigen huis. Stel je voor dat je de zorg die je nodig hebt kunt ontvangen zonder de deur uit te hoeven. Met digitale zorg is dat mogelijk.

Lees meer

Johnson Marketing + Johnson & Co: de unieke springplank voor elke zorginnovatie

Als er één sector is waar innovatie van groot belang is, dan is het de zorg. De zorg is voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Vooral als het gaat om digitalisering en efficiëntie om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Investeringen zijn nodig om veranderingen te realiseren en impact te maken. Hoe wij jouw zorgorganisatie of zorgonderneming hier op een unieke manier mee helpen, lees je in dit artikel.

Lees meer

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 705

7311 ST Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved