Growtivity.

Het aantal leads vanuit de website verhogen

Zorgproductmarketing Strategiesessie Conceptontwikkeling Fotografie Videografie Content creatie LinkedIn

Klantvraag

Hoe verhogen we het aantal leads vanuit de website?

 

Achtergrond

Growtivity is de frontoffice voor de zorg. Met hun oplossingen, digitaliseren en personaliseren zij processen met cliënten, medewerkers, relaties en samenwerkingspartners in de zorg.

 

Via netwerken kwamen Johnson Marketing en Growtivity met elkaar in gesprek. Destijds had Growtivity een samenwerking met een ander marketingbureau wat niet aan de verwachtingen voldeed. Door meerdere fijne gesprekken heeft Growtivity de keuze gemaakt om een samenwerking met Johnson Marketing aan te gaan.

 

Werkwijze

Er waren duidelijke jaardoelen opgesteld en samen keken we hoe Johnson Marketing hieraan kon ondersteunen. Al snel werd duidelijk dat het grootste platform voor de doelgroep LinkedIn is. Hier kunnen we namelijk heel gericht targeten op functies, bedrijf en groepen om de kans op hoge kwaliteit leads zo groot mogelijk te maken. Ook is er gekozen voor Google Ads om enerzijds de naamsbekendheid te vergroten, de concurrentie aan te gaan en de selecte groep mensen te vangen die actief zoekt naar CRM voor de zorg.

 

Ook bij Growtivity is de campagne goed doordacht door middel van een strategiesessie. Samen met directie, sales en marketing/backoffice zijn de drie belangrijkste doelgroepen bepaald: GGZ, VVT en GHZ. Voor elke doelgroep is er een persona gemaakt. Om de boodschap zo effectief mogelijk over te laten komen is het juist belangrijk om de best passende CTA’s (call to actions) te definiëren om herkenbaarheid te creëren. 

 

Het bijzondere aan de samenwerking met Growtivity is dat we heel bewust voor een opbouw in het advertentiebudget hebben gekozen. Zo is er een natuurlijke groei in de mate waarin het merk en de diensten naar de doelgroep gecommuniceerd worden.

Onze laatste berichten

Johnson Marketing + Johnson & Co: de unieke springplank voor elke zorginnovatie

Als er één sector is waar innovatie van groot belang is, dan is het de zorg. De zorg is voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Vooral als het gaat om digitalisering en efficiëntie om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Investeringen zijn nodig om veranderingen te realiseren en impact te maken. Hoe wij jouw zorgorganisatie of zorgonderneming hier op een unieke manier mee helpen, lees je in dit artikel.

Lees meer

Waarom wij nauw samenwerken met Indeed

Geschikt zorgpersoneel vinden is voor zorgorganisaties een van de uitdagendste taken. Indeed helpt daarbij en is het meest gebruikte platform voor werkzoekenden. Als marketingbureau in de zorg zijn wij Indeed Partner en werken nauw samen met gelijksoortige partijen. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends, weten we altijd de juiste sollicitanten te vinden voor zorgorganisaties.

Lees meer

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 705

7311 ST Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved