ExpertCare

Het aantal maandelijkse sollicitanten verhogen.

Arbeidsmarktcampagne

Voor ExpertCare hebben wij een campagne ontwikkeld met als doel het verhogen van het aantal maandelijkse sollicitanten die reageren op de openstaande vacatures op de Werken bij pagina van ExpertCare.

 

We hebben met deze campagne ingezet op Employer Branding door in te zoomen op de EVP’s van Expertcare. Ook hebben we binnen de krapteregio’s alle nummer 1 posities binnen Google en Jobboards ingenomen als specialistische werkgever in de thuiszorg door de vacatures en EVP’s actief te communiceren.

 

Voor de arbeidsmarktcampagne hebben we content ontwikkelt rekening houdend met de huisstijl van ExpertCare. Hierbij hebben we middels onderzoek bepaald welke advertentieteksten en slogans passen bij de doelgroepen. We hebben de campagne wekelijks getest, geanalyseerd en geoptimaliseerd op platformen Google Ads, Indeed Ads en Facebook Ads.

Onze laatste berichten

10 voorbeelden van preventie in de zorg

Uit een onlangs verschenen rapport van het CPB blijkt dat de zorgpremie de komende jaren explodeert. Mensen zullen tientallen euro’s per maand extra kwijt zijn aan hun zorgverzekering. Volgens berekeningen zou het in 2027 om 175 euro per maand gaan. De stijgende zorgkosten en vergrijzing zijn de grootste boosdoeners. Om zorgkosten in de toekomst betaalbaar te houden, is onder andere preventie in de zorg nodig. Hoe dat er concreet uitziet ontdek je in dit artikel.

Lees meer

Wat betekent het Zorgakkoord voor communiceren met patiënten?

Het Integraal Zorgakkoord is een van de meest ingrijpende zorgveranderingen van de afgelopen decennia. Het akkoord – dat in 2022 werd gesloten tussen het ministerie van VWS, zorgverzekeraars, zorgaanbieders en patiëntenorganisaties – richt zich vooral op passende zorg, verminderde zorgkosten en eHealth. Maar wat betekent dit akkoord voor communicatie met patiënt?

Lees meer

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!