Elyse Klinieken.

Het aantal sollicitanten op de 'werken bij'-pagina structureel verhogen

Arbeidsmarktcampagne

Klantvraag

Hoe kunnen we het aantal sollicitanten structureel verhogen op de ‘werken-bij-pagina’ van Elyse Klinieken?

 

Achtergrond

Werken bij Elyse betekent dat je je volop mag richten op waar je goed in bent en wat je graag doet: zorgen voor patiënten. Natuurlijk door het bieden van uitstekende medische zorg, maar ook met persoonlijke aandacht. Elyse klinieken is ervan overtuigd dat patiënten zich hierdoor beter voelen, daarom bieden ze zorg in een kleinschalige setting met huiselijke sfeer.

 

Juist deze huiselijke sfeer spreekt veel dialyseverpleegkundigen aan, waarbij het sociaal contact en het opbouwen van een band met een dialyse patiënt veel dialyseverpleegkundigen aanspreekt. Om structureel onder de aandacht te blijven van dialyseverpleegkundigen heeft Johnson Marketing een online arbeidsmarktcampagne ontwikkeld.

 

Werkwijze

Doelstelling is het structureel maandelijks verhogen van het aantal sollicitanten bij Elyse Klinieken en het vergroten van de awareness van het werkgeversmerk onder dialyseverpleegkundigen.

 

Op lange termijn breiden we de campagne steeds verder uit door ons dashboard met alle beschikbare data van de arbeidsmarkt (niche dialysezorg), strategisch te analyseren. Daarnaast het ontwikkelen van nieuwe crossovers, waarbij dialyseverpleegkundigen kunnen samenwerken tussen de specialistische thuiszorgteams van ExpertCare en de teams binnen de klinieken van Elyse klinieken.

De campagne is structureel ontwikkeld en heeft de focus op de lange termijn. Johnson Marketing blinkt daarin uit en gelooft dat alleen structurele inzet op de arbeidsmarkt met online marketing (SEO/SEA) leidt tot groei van het aantal sollicitanten.

 

Onze laatste berichten

Johnson Marketing + Johnson & Co: de unieke springplank voor elke zorginnovatie

Als er één sector is waar innovatie van groot belang is, dan is het de zorg. De zorg is voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Vooral als het gaat om digitalisering en efficiëntie om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Investeringen zijn nodig om veranderingen te realiseren en impact te maken. Hoe wij jouw zorgorganisatie of zorgonderneming hier op een unieke manier mee helpen, lees je in dit artikel.

Lees meer

Waarom wij nauw samenwerken met Indeed

Geschikt zorgpersoneel vinden is voor zorgorganisaties een van de uitdagendste taken. Indeed helpt daarbij en is het meest gebruikte platform voor werkzoekenden. Als marketingbureau in de zorg zijn wij Indeed Partner en werken nauw samen met gelijksoortige partijen. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends, weten we altijd de juiste sollicitanten te vinden voor zorgorganisaties.

Lees meer

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 705

7311 ST Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved