Akkolade.

Rebranding

Merkstrategie Merkpositionering Merkidentiteit Contentcreatie Grafisch Design Webdesign Brand Design Packaging Design Arbeidsmarktcampagne Social Media

Hoe kunnen we Akkolade positioneren als een van de eerste modern ontwikkelde merken in de zorgsector, waarbij design een transformerende impact heeft? Het doel hierbij is om de doelgroep sneller te bereiken en loyaliteit te stimuleren. Dit is vooral in een branche met veel vertrouwen zoals de zorgsector belangrijk.
Voor Akkolade hebben wij een nieuwe merkidentiteit gecreëerd. Het was tijd om eens kritisch naar de huidige merkidentiteit te kijken, zodat het merk weer klaar is voor de komende 10 jaar. Met het brandbook als basis, zijn we aan de slag gegaan met het doorontwikkelen van een passende visuele identiteit. Ook hebben we de stijl doorgetrokken op social media-kanalen als LinkedIn, Facebook en Instagram met een bijbehorende social media strategie. Om de zorg in de druk te verlagen is het belangrijk om in beeld te hebben wat de employer value proposition is; vanuit deze behoefte ontwikkelen we tot heden sterke arbeidsmarktcampagnes.

Design
met een transformerende impact.

Onze laatste berichten

Digitale patiëntreis: de rol van marketing in de zorg

Hoe kan digitale marketing bijdragen aan een verbeterde patiëntreis en toegankelijkheid van zorg in de zorgsector? In een wereld waarin ons consumentengedrag voortdurend verandert, is het vanzelfsprekend dat ook het gedrag van zorgconsumenten zich ontwikkelt. In onze digitale samenleving zijn we constant online en verwachten we altijd en overal service, dus ook van de huisarts, zorgorganisatie of het ziekenhuis. Bovendien staan we in Nederland voor de uitdaging om zorg voor de patiënt meer toegankelijk te maken, rechtstreeks vanuit ons eigen huis. Stel je voor dat je de zorg die je nodig hebt kunt ontvangen zonder de deur uit te hoeven. Met digitale zorg is dat mogelijk.

Lees meer

Johnson Marketing + Johnson & Co: de unieke springplank voor elke zorginnovatie

Als er één sector is waar innovatie van groot belang is, dan is het de zorg. De zorg is voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Vooral als het gaat om digitalisering en efficiëntie om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Investeringen zijn nodig om veranderingen te realiseren en impact te maken. Hoe wij jouw zorgorganisatie of zorgonderneming hier op een unieke manier mee helpen, lees je in dit artikel.

Lees meer

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 705

7311 ST Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved