Akkolade.

Rebranding

Merkstrategie Merkpositionering Merkidentiteit Contentcreatie Grafisch Design Webdesign Brand Design Packaging Design Arbeidsmarktcampagne Social Media

Hoe kunnen we Akkolade positioneren als een van de eerste modern ontwikkelde merken in de zorgsector, waarbij design een transformerende impact heeft? Het doel hierbij is om de doelgroep sneller te bereiken en loyaliteit te stimuleren. Dit is vooral in een branche met veel vertrouwen zoals de zorgsector belangrijk.
Voor Akkolade hebben wij een nieuwe merkidentiteit gecreëerd. Het was tijd om eens kritisch naar de huidige merkidentiteit te kijken, zodat het merk weer klaar is voor de komende 10 jaar. Met het brandbook als basis, zijn we aan de slag gegaan met het doorontwikkelen van een passende visuele identiteit. Ook hebben we de stijl doorgetrokken op social media-kanalen als LinkedIn, Facebook en Instagram met een bijbehorende social media strategie. Om de zorg in de druk te verlagen is het belangrijk om in beeld te hebben wat de employer value proposition is; vanuit deze behoefte ontwikkelen we tot heden sterke arbeidsmarktcampagnes.

Design
met een transformerende impact.

Onze laatste berichten

10 voorbeelden van preventie in de zorg

Uit een onlangs verschenen rapport van het CPB blijkt dat de zorgpremie de komende jaren explodeert. Mensen zullen tientallen euro’s per maand extra kwijt zijn aan hun zorgverzekering. Volgens berekeningen zou het in 2027 om 175 euro per maand gaan. De stijgende zorgkosten en vergrijzing zijn de grootste boosdoeners. Om zorgkosten in de toekomst betaalbaar te houden, is onder andere preventie in de zorg nodig. Hoe dat er concreet uitziet ontdek je in dit artikel.

Lees meer

Wat betekent het Zorgakkoord voor communiceren met patiënten?

Het Integraal Zorgakkoord is een van de meest ingrijpende zorgveranderingen van de afgelopen decennia. Het akkoord – dat in 2022 werd gesloten tussen het ministerie van VWS, zorgverzekeraars, zorgaanbieders en patiëntenorganisaties – richt zich vooral op passende zorg, verminderde zorgkosten en eHealth. Maar wat betekent dit akkoord voor communicatie met patiënt?

Lees meer

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!