Akkolade.

Rebranding

Merkstrategie Merkpositionering Merkidentiteit Contentcreatie Grafisch Design Webdesign Brand Design Packaging Design Arbeidsmarktcampagne Social Media

Hoe kunnen we Akkolade positioneren als een van de eerste modern ontwikkelde merken in de zorgsector, waarbij design een transformerende impact heeft? Het doel hierbij is om de doelgroep sneller te bereiken en loyaliteit te stimuleren. Dit is vooral in een branche met veel vertrouwen zoals de zorgsector belangrijk.
Voor Akkolade hebben wij een nieuwe merkidentiteit gecreëerd. Het was tijd om eens kritisch naar de huidige merkidentiteit te kijken, zodat het merk weer klaar is voor de komende 10 jaar. Met het brandbook als basis, zijn we aan de slag gegaan met het doorontwikkelen van een passende visuele identiteit. Ook hebben we de stijl doorgetrokken op social media-kanalen als LinkedIn, Facebook en Instagram met een bijbehorende social media strategie. Om de zorg in de druk te verlagen is het belangrijk om in beeld te hebben wat de employer value proposition is; vanuit deze behoefte ontwikkelen we tot heden sterke arbeidsmarktcampagnes.

Design
met een transformerende impact.

Onze laatste berichten

Online marketingstrategie bepalen. Hoe doe je dat?

Online marketing omvat zoveel verschillende soorten disciplines, dat prioriteiten stellen lastig is. Veel bedrijven starten zonder uitgedachte strategie met adverteren, sociale media of content. Ondanks dat het prima kan werken, haal je er véél meer uit als je marketing uitvoert via een uitgedachte online marketingstrategie. In dit artikel leer je hoe je op een eenvoudige manier het maximale uit marketing haalt.

Lees meer

Wat is een landingspagina en wat heb je eraan?

De online marketingwereld zit vol vaktermen die soms lastig te begrijpen zijn. Landingspagina is zo’n term. Want wat is het verschil tussen een gewone pagina op een website en een landingspagina? Ondanks dat het op het eerste oog weinig verschil maakt, zijn de verschillen enorm. Zowel qua vorm als inhoud en doel. In dit artikel lees je in jip-en-janneketaal wat een landingspagina is en wat je eraan hebt.

Lees meer

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!