Johnson Marketing

Wat is jouw doel?

Vaste teams met zo weinig mogelijk zzp’ers of een continue instroom van patiënten. Wat je doel ook is; zorgmarketing zorgt ervoor dat jouw doel snel en efficiënt bereikt wordt. We helpen je als een team en leren je zorgorganisatie kennen. Geen ‘harde’ marketing, maar online de verbinding opzoeken met de doelgroep.

Met behulp van onze marketingcampagnes, helpen we zorgorganisaties aan meer relevante sollicitanten en een sterker werkgeversmerk. Hoe we dat doen? Door de ideale kandidaat gedetailleerd in kaart te brengen. Vervolgens zetten we onze kennis in om hen te bereiken én overtuigen.

Wat kan je verwachten?

Spreiding van patiënten of cliënten over verschillende zorgorganisaties is essentieel voor een goed functionerend en gezond concurrerend zorgsysteem. Toch kan het als zorgorganisatie lastig zijn om patiënten naar je zorgorganisatie toe te trekken. Redenen hiervoor zijn onder andere concurrentie of veranderende regelgeving m.b.t zorgverzekeringen en doorverwijzingen.

Wat kan je verwachten?

De zorg heeft baat bij innovaties en nieuwe producten die de sector efficiënter maken en de werkdruk op zorgpersoneel verlagen. Als je zo’n product hebt, is het zaak deze zo goed mogelijk te vermarkten. Daarbij is het zaak de juiste doelgroep aan te spreken om verkopen te realiseren. Wij zetten ons netwerk en marketingkennis in om jouw zorgproduct optimaal de markt in te schieten.

Wat kan je verwachten?

Website-15
Website-14
Website-23
Website-34

Onze impact.

Wij hielpen 30+ zorgorganisaties aan meer personeel en zorgaanvragen.

Marketing in de zorg helpt jouw doelen bereiken. Veel zorgorganisties zijn huiverig, maar de resultaten spreken voor zich. Een van onze klantenExpertCare – zette zelfs een vacaturestop in, omdat we alle functies wisten in te vullen.

0 +
sollicitanten per
jaar in de VVT
0 %
doorklikratio onder patiënten
0
zorgmedewerkers binnen 6 maanden
0 +
verwijzingen vanuit huisartsen

Klanten aan het woord.