Carolina Knegt - Marketing Manager

Hi,

Ik ben Carolina Knegt

Marketing Manager

Over Carolina

We stellen je graag voor aan Carolina Knegt, Marketing Manager bij Johnson Marketing.

Carolina is een echte aanpakker. Als scout is ze op missie: zorg en marketing samenbrengen. Samen met de klant zet ze alle mogelijke marketingmiddelen in om hun doel zo efficiënt mogelijk te behalen en de ultieme online positie te vinden in de markt.

Van scouting de zorg in

Al zolang ik me kan herinneren ben ik actief voor de scoutingvereniging en als scout kan ik zeggen dat scouting mij veel meer heeft gebracht dan alleen plezier en avontuur. Het was een plek waar ik echt mezelf kon zijn en een plek waar ik kon doen waar ik écht goed in was. Als klein meisje van zeven, ontwikkelde ik namelijk al snel (sociale) vaardigheden als samenwerken, creatief bezig zijn, de leiding nemen en organiseren. Ik was van jongs af aan maatschappelijk betrokken en iets betekenen voor andere mensen kreeg een steeds belangrijkere rol in mijn leven. 

 

Het begin van mijn scoutingavontuur was voor mij de aanleiding om een opleiding te volgen tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Hoewel de zorg mij nauw aan het hart ligt, kwam ik erachter dat ik niet gemaakt was voor de functie als zorgverlener. Naast zorg vond ik marketing en communicatie erg interessant. Daarom heb ik een bachelor Commerciële Economie afgerond, waarbij ik me heb gespecialiseerd in online marketing. Ik bleef tijdens mijn studie met veel plezier in de thuiszorg werken.

 

Na mijn studie heb ik gewerkt binnen de dagbesteding met beginnend dementerende ouderen. Door aandacht te besteden aan deze mensen door creatieve bezigheden, samen koken, een wandeling of een spelletje te doen zag ik ze opbloeien en genieten van de dag.

 

Golden match met Johnson Marketing

De zorg had mijn hart gestolen en ik wilde graag een bijdrage leveren in de zorg, met mijn eigen specialisme. Mijn golden match vond ik bij Johnson Marketing: de plek waar marketing en zorg samen komt. De plek waar ik mijn hart kon volgen door mijn marketingkennis in te zetten in de zorg.

 

Samen doelen behalen

De wereld van de zorg veranderd en deze veranderingen vragen om vernieuwing en innovatie op tal van gebieden en zeker op het gebied van online marketing. Samen met team Johnson Marketing zorg ik ervoor dat klanten in beweging blijven, want in beweging blijven is belangrijk en zeker online. Ik vertaal doelen naar een online marketingstrategie, zodat jouw organisatie goed wordt gepositioneerd in de online markt.

 

Als Marketing Manager ben ik het aanpreekpunt en ben ik verantwoordelijk voor de campagnes. Ik analyseer de lopende campagnes en zorg ervoor dat deze continu geoptimaliseerd worden. Ik schuif graag samen met mijn team aan om het maximale uit de campagnes te halen. Door branding, SEO en SEA in te zetten, zorg ik ervoor dat we de gemaakte doelen behalen.

Ons laatste nieuws

10 voorbeelden van preventie in de zorg

Uit een onlangs verschenen rapport van het CPB blijkt dat de zorgpremie de komende jaren explodeert. Mensen zullen tientallen euro’s per maand extra kwijt zijn aan hun zorgverzekering. Volgens berekeningen zou het in 2027 om 175 euro per maand gaan. De stijgende zorgkosten en vergrijzing zijn de grootste boosdoeners. Om zorgkosten in de toekomst betaalbaar te houden, is onder andere preventie in de zorg nodig. Hoe dat er concreet uitziet ontdek je in dit artikel.

Lees meer

Wat betekent het Zorgakkoord voor communiceren met patiënten?

Het Integraal Zorgakkoord is een van de meest ingrijpende zorgveranderingen van de afgelopen decennia. Het akkoord – dat in 2022 werd gesloten tussen het ministerie van VWS, zorgverzekeraars, zorgaanbieders en patiëntenorganisaties – richt zich vooral op passende zorg, verminderde zorgkosten en eHealth. Maar wat betekent dit akkoord voor communicatie met patiënt?

Lees meer

Wat is het zorgprestatiemodel en wat betekent dit voor mij als zorgaanbieder?

Het zorgprestatiemodel is sinds 2022 hét nieuwe bekostigingssysteem voor de ggz en fz. Het model houdt in dat de zorg op een duidelijke en eenvoudige manier in rekening wordt gebracht. Het maakt duidelijk welke zorg door wie is geleverd, dat er een eerlijk tarief is en de factuur alle belangrijke informatie bevat voor patiënt en zorgverzekeraar. Wat de impact van dit model op jouw zorgorganisatie is, lees je in dit artikel.

Lees meer

De 5 beste voorbeelden van eHealth in de zorg

EHealth moet de zorg in de nabije toekomst passender, efficiënter én goedkoper maken. Inmiddels bestaan er al verschillende apps en online platformen voor de zorg die uitstekend functioneren. Vooral Zweden is hard op weg om dé eHealth-pionier van Europa te worden. In dit artikel vind je vijf voorbeelden van eHealth-oplossingen in de zorg.

Lees meer

De juiste zorg op de juiste plek

Een zorgsysteem dat het functioneren van de mens centraal stelt. Dat is de kernboodschap van het rapport ‘de juiste zorg op de juiste plek’ dat al in 2018 verscheen, maar nu urgenter dan ooit is. Het ministerie van Volksgezondheid Wetenschap en Sport zet zich al jaren in om die beweging in gang te zetten. Hoe staan we er anno 2023 voor? En wat betekent deze zorgtransitie precies?

Lees meer

7 voordelen van videomarketing

Videomarketing is een krachtig middel om jouw verhaal met je potentiële klanten of cliënten te delen. De inzet van video’s zorgt voor vertrouwen, betere klantrelaties en meer sollicitanten. Recente data van Hubspot toont aan dat videomarketing niet alleen effectief is, maar de vraag naar goede videomarketing snel stijgt. Met andere woorden: videomarketing is een onmisbaar onderdeel voor een sterke marketingstrategie.

Lees meer

Wil jij ook impact maken in de zorg?

Kom werken bij Johnson Marketing!

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 421

7311 SX Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved