Carolina Knegt - Marketing Manager

Hi,

Ik ben Carolina Knegt

Marketing Manager

Over Carolina

We stellen je graag voor aan Carolina Knegt, Marketing Manager bij Johnson Marketing.

Carolina is een echte aanpakker. Als scout is ze op missie: zorg en marketing samenbrengen. Samen met de klant zet ze alle mogelijke marketingmiddelen in om hun doel zo efficiënt mogelijk te behalen en de ultieme online positie te vinden in de markt.

Van scouting de zorg in

Al zolang ik me kan herinneren ben ik actief voor de scoutingvereniging en als scout kan ik zeggen dat scouting mij veel meer heeft gebracht dan alleen plezier en avontuur. Het was een plek waar ik echt mezelf kon zijn en een plek waar ik kon doen waar ik écht goed in was. Als klein meisje van zeven, ontwikkelde ik namelijk al snel (sociale) vaardigheden als samenwerken, creatief bezig zijn, de leiding nemen en organiseren. Ik was van jongs af aan maatschappelijk betrokken en iets betekenen voor andere mensen kreeg een steeds belangrijkere rol in mijn leven. 

 

Het begin van mijn scoutingavontuur was voor mij de aanleiding om een opleiding te volgen tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Hoewel de zorg mij nauw aan het hart ligt, kwam ik erachter dat ik niet gemaakt was voor de functie als zorgverlener. Naast zorg vond ik marketing en communicatie erg interessant. Daarom heb ik een bachelor Commerciële Economie afgerond, waarbij ik me heb gespecialiseerd in online marketing. Ik bleef tijdens mijn studie met veel plezier in de thuiszorg werken.

 

Na mijn studie heb ik gewerkt binnen de dagbesteding met beginnend dementerende ouderen. Door aandacht te besteden aan deze mensen door creatieve bezigheden, samen koken, een wandeling of een spelletje te doen zag ik ze opbloeien en genieten van de dag.

 

Golden match met Johnson Marketing

De zorg had mijn hart gestolen en ik wilde graag een bijdrage leveren in de zorg, met mijn eigen specialisme. Mijn golden match vond ik bij Johnson Marketing: de plek waar marketing en zorg samen komt. De plek waar ik mijn hart kon volgen door mijn marketingkennis in te zetten in de zorg.

 

Samen doelen behalen

De wereld van de zorg veranderd en deze veranderingen vragen om vernieuwing en innovatie op tal van gebieden en zeker op het gebied van online marketing. Samen met team Johnson Marketing zorg ik ervoor dat klanten in beweging blijven, want in beweging blijven is belangrijk en zeker online. Ik vertaal doelen naar een online marketingstrategie, zodat jouw organisatie goed wordt gepositioneerd in de online markt.

 

Als Marketing Manager ben ik het aanpreekpunt en ben ik verantwoordelijk voor de campagnes. Ik analyseer de lopende campagnes en zorg ervoor dat deze continu geoptimaliseerd worden. Ik schuif graag samen met mijn team aan om het maximale uit de campagnes te halen. Door branding, SEO en SEA in te zetten, zorg ik ervoor dat we de gemaakte doelen behalen.

Ons laatste nieuws

Digitale patiëntreis: de rol van marketing in de zorg

Hoe kan digitale marketing bijdragen aan een verbeterde patiëntreis en toegankelijkheid van zorg in de zorgsector? In een wereld waarin ons consumentengedrag voortdurend verandert, is het vanzelfsprekend dat ook het gedrag van zorgconsumenten zich ontwikkelt. In onze digitale samenleving zijn we constant online en verwachten we altijd en overal service, dus ook van de huisarts, zorgorganisatie of het ziekenhuis. Bovendien staan we in Nederland voor de uitdaging om zorg voor de patiënt meer toegankelijk te maken, rechtstreeks vanuit ons eigen huis. Stel je voor dat je de zorg die je nodig hebt kunt ontvangen zonder de deur uit te hoeven. Met digitale zorg is dat mogelijk.

Lees meer

Johnson Marketing + Johnson & Co: de unieke springplank voor elke zorginnovatie

Als er één sector is waar innovatie van groot belang is, dan is het de zorg. De zorg is voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Vooral als het gaat om digitalisering en efficiëntie om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Investeringen zijn nodig om veranderingen te realiseren en impact te maken. Hoe wij jouw zorgorganisatie of zorgonderneming hier op een unieke manier mee helpen, lees je in dit artikel.

Lees meer

Waarom wij nauw samenwerken met Indeed

Geschikt zorgpersoneel vinden is voor zorgorganisaties een van de uitdagendste taken. Indeed helpt daarbij en is het meest gebruikte platform voor werkzoekenden. Als marketingbureau in de zorg zijn wij Indeed Partner en werken nauw samen met gelijksoortige partijen. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends, weten we altijd de juiste sollicitanten te vinden voor zorgorganisaties.

Lees meer

Is positieve gezondheidszorg de troef voor een beter zorgsysteem?

De zorgsector staat aan de vooravond van een van de grootste transformaties van de afgelopen decennia. Door de alsmaar stijgende zorgkosten zijn ingrijpende veranderingen nodig. Eén daarvan is positieve gezondheidszorg. Dit betekent dat de nadruk niet alleen ligt op het behandelen van ziektes, maar ook op het versterken van de algehele gezondheid. Hoe dat precies zit en wat de link met zorgmarketing is, lees je in dit artikel.

Lees meer

Is adverteren op TikTok de moeite waard?

Met meer dan een miljard maandelijkse gebruikers is TikTok in zes jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste social mediaplatformen ter wereld. De gemiddelde gebruiker is jongvolwassen en kijkt ruim 52 minuten per dag op de app. Data toont aan dat ook steeds meer oudere mensen de app downloaden. Met andere woorden: TikTok is een serieuze speler geworden in de marketing- en communicatiewereld. Sterker nog: TikTok is een zeer bruikbaar platform om op te adverteren. Oók als zorgorganisatie. Hoe je dat aanpakt en wat de keerzijden zijn, lees je hier.

Lees meer

10 voorbeelden van preventie in de zorg

Uit een onlangs verschenen rapport van het CPB blijkt dat de zorgpremie de komende jaren explodeert. Mensen zullen tientallen euro’s per maand extra kwijt zijn aan hun zorgverzekering. Volgens berekeningen zou het in 2027 om 175 euro per maand gaan. De stijgende zorgkosten en vergrijzing zijn de grootste boosdoeners. Om zorgkosten in de toekomst betaalbaar te houden, is onder andere preventie in de zorg nodig. Hoe dat er concreet uitziet ontdek je in dit artikel.

Lees meer

Wil jij ook impact maken in de zorg?

Kom werken bij Johnson Marketing!

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 421

7311 SX Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved