Vacature

SEO Marketing Manager

Zorgmarketing

Over de functie

Ben jij ondernemend ingesteld, specialist in SEO-marketing en wil je impact maken in de zorg? Dan is de functie als SEO marketingmanager bij Johnson Marketing geknipt voor jou!

Online marketing voor zorgorganisaties

Als online marketing bureau maakt Johnson Marketing impact voor zorgorganisaties. We zetten online marketing in om organisatievraagstukken op te lossen. Denk daarbij aan arbeidsmarktcampagnes of zorgproducten/diensten vermarkten. We werken voor zorgorganisaties in de breedte van de zorg, van eHealth aanbieders tot ziekenhuizen en VVT-instellingen.


Aan jou de uitdaging om ons marketingbureau verder te laten groeien door je kennis van SEO. Door ons netwerk in de zorg krijgen we veel opdrachten binnen, maar we zoeken een marketingmanager die ons kan helpen naar die volgende stap. Met jouw kennis van SEO adviseer je onze klanten en andere marketingmanagers. Zo halen we al het mogelijke uit de campagnes en help je op jouw manier de zorg verder.


Ondernemer

Als marketingmanager is geen dag hetzelfde. Je analyseert campagnes aan de hand van onze dashboards, optimaliseert ze met input van de SEA specialist, content creative of andere marketingmanager. Je adviseert onze klanten en makeringmanager op het gebied van SEO.

Daarnaast bereidt je klantpresentaties en evaluaties voor, ga je in gesprek met potentiële nieuwe klanten en bereidt je nieuwe campagnes voor. Ook bespreek je maandelijks met de huidige klanten de resultaten van de campagne aan de hand van het dashboard, waarbij je als specialist van toegevoegde waarde kan zijn voor communicatie, bestuurders of zorgondernemers.


Wat breng jij mee?

 • Je bent ondernemend, zelfstandig, analytisch sterk en staat stevig in je schoenen.
 • Een passie voor de zorg.
 • Minimaal HBO opleiding. liefst in de richting van marketing/communicatie.
 • Minimaal 2 jaar ervaring met SEO.
 • Je hebt je Google certificaten of bent bereid deze (opnieuw) te behalen.
 • Je wilt je persoonlijk blijven ontwikkelen en je inzetten om ons bureau te laten groeien.


Wij bieden jou:

 • Zeer ruime arbeidsvoorwaarden en marktconform salaris.
 • Flexibiliteit: bepaal zelf je werktijden en –locatie.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een uur personal training per week (bij ons kantoor in Apeldoorn).
 • De kans om mee te bouwen aan ons marketingbureau.
 • Een inspirerende omgeving waarin je ook veel zelf kan inbrengen.


Tot snel!

Wil jij impact maken in de zorgsector vanuit je SEO marketingexpertise en vanuit een ondernemende werkomgeving? Dan hebben wij de functie voor jou als SEO marketingmanager bij Johnson Marketing in Apeldoorn. Ook als je niet beschikt over de marketingervaring in de zorgsector mag je reageren, we zullen je uitgebreid trainen in de eerste weken bij ons. We lezen graag terug in je motivatie welke impact jij wilt gaan maken in de zorgsector.


Voor vragen neem gerust contact op met Anne Jans, directeur bij Johnson Marketing: 085-401 02 76Reageren kan tot en met 31 januari 2021. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Is dit jouw toekomstige baan? Solliciteer direct!

Het aantal behandelingen of zorgklanten verhogen?

Laten we samen impact maken!

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 421

7311 SX Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vind al onze specialisten op LinkedInneem een kijkje op onze Facebook, en vergeet ons niet te volgen op Instagram.

 

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved