Vacature

SEA specialist

Zorgmarketing

Over de functie

Ben jij analytisch sterk en heb je kennis van SEA? Heeft de zorg een speciaal plekje in je hart? Dan ben je als SEA specialist bij Johnson Marketing op je plek! Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een SEA specialist. Vast in dienst of als ZZP'er.

Online marketing voor zorgorganisaties

Als online marketing bureau maakt Johnson Marketing impact voor zorgorganisaties. We zetten online marketing in om organisatievraagstukken op te lossen. Denk daarbij aan arbeidsmarktcampagnes of zorgproducten/diensten vermarkten. We werken voor zorgorganisaties in de breedte van de zorg, van eHealth aanbieders tot ziekenhuizen en VVT-instellingen.

Aan jou om de campagnes constant te optimaliseren zodat onze klanten zo veel mogelijk waar krijgen voor hun geld. Je kijkt samen met de marketingmanagers naar mogelijke kansen en adviseert hen pro-actief vanuit je ervaring. Je bent betrokken bij de klanten en zet dat extra stapje voor ze. Op deze manier help jij de zorg vooruit. We zoeken iemand met meerdere jaren ervaring op het gebied van SEA en ervaring met verschillende advertentieplatformen als Google Ads, Facebook, TikTok, LinkedIn Ads, Microsoft Ads en Indeed Ads.


Wij bieden:

  • Werken vanuit een missie gedreven marketingbureau, die zorgondernemers ondersteunt om te groeien in de zorg- en welzijnsector.
  • Een hecht team waarmee je intensief gaat samenwerken. We kunnen snel schakelen op het gebied van vormgeving, SEO, marketing-automation en webdevelopment. Daardoor kun je als SEA specialist nog sneller schakelen en je creativiteit kwijt in het optimaliseren van de campagnes.
  • Bij in dienst treding zeer ruime arbeidsvoorwaarden en marktconform salaris.
  • Flexibiliteit: bepaal zelf je werktijden en –locatie.
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
  • Een uur personal training per week (bij ons kantoor in Apeldoorn).


Jouw kwaliteiten:

  • Minimaal 2 tot 5 jaar ervaring als SEA specialist, waarbij je campagnes kan inrichten en optimaliseren op alle mogelijke advertentieplatformen.
  • Affiniteit met de zorg en welzijn sector, ervaring in is een pré.
  • Je bent creatief, proactief en beschikt over strategisch en/of tactisch inzicht in online marketing.
  • De drive om elke dag beter te worden in je vakgebied waardoor de resultaten van onze klanten steeds verder toenemen. Concreet: elke dag verbetering van de CTR, CTM en TQS van jouw campagnes


Tot snel?

Wil jij impact maken in de zorgsector vanuit je SEA-expertise en vanuit een ondernemende werkomgeving? Dan ben je als SEA specialist aan het juiste adres bij Johnson Marketing in Apeldoorn. Voor vragen neem gerust contact op met Anne Jans, directeur bij Johnson Marketing: 085-401 02 76. Reageren kan tot en met 31 januari 2021. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Is dit jouw toekomstige baan? Solliciteer direct!

Het aantal behandelingen of zorgklanten verhogen?

Laten we samen impact maken!

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 421

7311 SX Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vind al onze specialisten op LinkedInneem een kijkje op onze Facebook, en vergeet ons niet te volgen op Instagram.

 

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved