Johnson Marketing

Projectmanager.

Online marketing in de zorgsector

Ben jij een projectmanager met passie voor de zorgsector en online marketing? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.

Project-
manager

Ben jij een projectmanager met passie voor de zorgsector en online marketing? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.

Zorgmarketing werkt voor elke zorggerelateerd bedrijf. Denk hierbij aan ziekenhuizen, huisartspraktijken, fysiotherapeuten, eHealth aanbieders, IT-bedrijven in de zorg, verkopers van zorgproducten en thuiszorgorganisaties. Vrijwel elke zorgorganisatie kent problemen waar marketing een structurele oplossing voor kan zijn. Van personeelstekort tot meer harde verkopen: voor elke hulpvraag is een geschikt marketingmiddel en platform.

Wij werken voor zorgorganisaties als Talma Borgh, Santé Partners, B Braun Nederland, ExpertCare, Elyse Klinieken, Equipe Zorgbedrijven en Ksyos.

Wat je gaat doen.

Johnson Marketing is op zoek naar een Projectmanager Marketing om ons team te versterken. In deze centrale rol ben je verantwoordelijk voor het effectief beheren en uitvoeren van marketingprojecten. Je coördineert teams, waarborgt projectefficiëntie en handhaaft de hoogste kwaliteitsnormen in alle activiteiten.

Wat we verwachten.

Dit bieden wij.

Sollicitatie
formulier.

Sollicitatieformulier.

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!