Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Johnson Marketing? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Wij delen graag de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing in de zorg.

Door je in te schrijven voor de gepersonaliseerde nieuwsbrief, geef je toestemming voor het opbouwen van een persoonlijk profiel om nieuws en informatie van Johnson Marketing in de nieuwsbrief en online beter aan te laten sluiten op jouw persoonlijke interesses.

 

Jouw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

Van goed naar geweldig bereik met Johnson Marketing

Groei je met ons mee?

Bedankt voor je inschrijving

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Om deze inschrijving te bevestigen, hebben we jou een verificatie e-mail verzonden. Nadat je op de link in je e-mail hebt geklikt, ontvang je automatisch een bevestiging van je inschrijving (dit kan echter enige minuten duren). Als je geen e-mail in je inbox aantreft, controleer dan je spamfolder.

 

Hierna ben je volledig ingeschreven en ben je altijd up-to-date van dé leukste nieuwtjes, tips en weetjes van Johnson Marketing. Wil je de nieuwsbrieven niet langer ontvangen? Schrijf je dan eenvoudig uit via de link onderin de nieuwsbrief.