ExpertCare Academy

Het aantal aanmeldingen op de ExpertCare Academy verhogen.

Arbeidsmarktcampagne

Voor ExpertCare Acadamy hebben wij een campagne ontwikkeld met als doel het aantal aanmeldingen op de ExpertCare Academy voor opleidingen oncologie verpleegkundige en kinderverpleegkundige verhogen.

 

We hebben de campagne ingedeeld in twee fasen: de awareness fase en de action fase. De eerste fase was de focus op het bereiken, bewerken en beïnvloeden van verpleegkundigen om zo van awareness naar interesse over te gaan: de interesse om een opleiding te gaan volgen bij ExpertCare Academy. In de tweede fase hebben we de interesse omgezet naar desire, waarbij verpleegkundige actief op zoek gaan naar een opleiding en converteren tot nieuwe aanmelding (action).

 

Voor beide fasen hebben we campagnemateriaal ontwikkeld rekening houdend met de huisstijl van ExpertCare Academy. Hierbij hebben we middels onderzoek bepaald welke advertentieteksten en slogans passen bij de doelgroepen. We hebben de campagne wekelijks getest, geanalyseerd en geoptimaliseerd op platformen Google Ads, LinkedIn Ads, Facebook Ads en Bing Ads.

 
De campagne heeft uiteindelijk +22% groei in aanmeldingen voor de oncologie zorgopleidingen.

Wil je ook meer van betekenis zijn?

Laten we samen impact maken!