Johnson Marketing

Digital
Marketeer.

Online marketing in de zorgsector

Ben jij een digital marketeer met passie voor de zorgsector en online marketing? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.

Digital
Marketeer.

Ben jij een digital marketeer met passie voor de zorgsector en online marketing? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.

Zorgmarketing werkt voor elke zorggerelateerd bedrijf. Denk hierbij aan ziekenhuizen, huisartspraktijken, fysiotherapeuten, eHealth aanbieders, IT-bedrijven in de zorg, verkopers van zorgproducten en thuiszorgorganisaties. Vrijwel elke zorgorganisatie kent problemen waar marketing een structurele oplossing voor kan zijn. Van personeelstekort tot meer harde verkopen: voor elke hulpvraag is een geschikt marketingmiddel en platform.

Wij werken voor zorgorganisaties als Talma Borgh, Santé Partners, B Braun Nederland, ExpertCare, Elyse Klinieken, Equipe Zorgbedrijven en Ksyos.

Wat je gaat doen.

In deze rol als Digital Marketeer adviseer je klanten over website-optimalisatie en andere kanalen, met focus op de arbeidsmarkt en patiënten experience. Je kunt een cruciale rol spelen in het versterken van zorgorganisaties en hun online aanwezigheid optimaliseren. Johnson Marketing is betrokken bij digitale zorginnovatie, samenwerkend met diverse zorginstellingen, waaronder een digitale ziekenhuis. Als onderdeel van ons team analyseer je resultaten, optimaliseer je strategieën en werk je nauw samen met klanten en het team, terwijl je voortdurend up-to-date blijft met online trends. Jouw strategische en analytische expertise draagt bij aan het succes van diverse zorgorganisaties. 

Wat we verwachten.

Dit bieden wij.

Sollicitatie
formulier.

Sollicitatieformulier.

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!