✔ Wij spreken de taal van de zorg           ✔ Actief in verschillende branches             ✔ Creatief team van specialisten

De juiste doelgroep bereiken door de inzet van

Zorgproductmarketing

Zorgproducten op een efficiënte manier aan de juiste doelgroep promoten: voor jou een uitdaging, voor ons dagelijkse kost. Aan de hand van doelgerichte advertenties en overtuigende content, helpen wij jou aan meer verkopen en een sterker merk. Voorafgaand het adverteerproces brengen we uitgebreid in kaart wie de ideale afnemer van jouw product is.

Zorgproduct op de markt brengen?

Zorgproducten vermarkten vraagt om een gefundeerde marketingstrategie. De juiste doelgroep in kaart brengen is daarin het belangrijkst. Is dat gelukt? Dan zetten we al onze marketingmiddelen in om deze doelgroep zo efficiënt mogelijk te bereiken. Het mikpunt  is altijd om op een deugdelijke en snelle wijze meer verkopen te realiseren. Voor nu én voor later.

Zorproduct vermarkten

Aan de hand van slimme advertenties bereiken we de gewenste doelgroep op een snelle en efficiënte manier. Onze ervaring leert dat het promoten op meerdere platformen (zoals Google, LinkedIn en Facebook) het beste resultaat oplevert. Door vanuit de doelgroep te denken, komen we exact te weten wat er nodig is om hen over de streep te trekken. Ongeacht of dit huisartsen, fysiotherapeuten, zorginstellingen of distributeurs zijn. Met andere woorden: we helpen je om jouw zorgproduct op een strategische manier te vermarkten.

Tot

1 %
Meer instroom

Tot

1 %
Meer clicks

Tot

1 %
Betere zichtbaarheid

Wat het jou oplevert

Zorgproductmarketing levert meer verkopen en dus meer omzet op. Naast het direct zichtbare resultaat, werken we aan structurele verbetering van de online zichtbaarheid én online vindbaarheid van je merk. Op die manier groeit je zorgproduct uit tot een must-have voor je doelgroep. Hoe dat in zijn werk gaat? Mensen raken met content, vertrouwen winnen door kwaliteit te leveren en overtuigen door de beste te zijn. Kortom: samen met ons zet je een stabiele fundering voor de lange termijn. Exact wat je als merk nodig hebt om nu én in de toekomst je zorgproducten succesvol te vermarkten.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zorgproductmarketing? Stuur ons een berichtje via het contactformulier onderaan de pagina!

Neem contact op

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 421

7311 SX Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Johnson Marketing? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief