✔ Wij spreken de taal van de zorg           ✔ Actief in verschillende branches             ✔ Creatief team van specialisten

Verwijzers bereiken door de inzet van

Verwijzersmarketing

Het verwijzersgedrag van huisartsen en medisch specialisten is van grote invloed op de patiënteninstrom bij zorgorganisaties. Onderzoek van Zilveren Kruis wijst uit dat bijna 60 procent van de Nederlanders het verwijsadvies zonder twijfel overneemt. En dat terwijl huisartsen vooral uit hun eigen locale netwerk putten. Als zorgorganisatie is het zaak een voet tussen de deur te krijgen.

Grip op doorverwijzingen

Huisartsen en medisch specialisten verwijzen patiënten in de meeste gevallen door naar experts uit hun eigen regionale netwerk. Daarnaast tonen onderzoeken aan dat veel doorverwijzers vaak het verschil tussen verschillende zorgaanbieders onvoldoende kunnen benoemen. Als zorgorganisatie is het dus zaak om (online) je gezicht te laten zien bij zowel specialist als patiënt. Maar hoe doe je dat?

Het is niet gemakkelijk om als (nieuwe) zorgorganisatie voldoende doorverwijzingen van huisartsen en medisch specialisten te realiseren. Dat de kwaliteit van zorg goed moet zijn staat buiten kijf, maar marketing is hierin minstens zo belangrijk. Je zult je voet tussen de deur bij huisartsen en medisch specialisten moeten krijgen om doorverwijzingen binnen te halen. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat patiënten hun gewenste doorverwijzing bij de (huis)arts initiëren. 

Tot

1 %
Meer instroom

Tot

1 %
Meer clicks

Tot

1 %
Betere zichtbaarheid

We zetten zorgmarketing in om op een gestructureerde wijze meer doorverwijzingen voor jouw zorgorganisatie of zorgproduct te krijgen. Marketingmiddelen die we daarvoor inzetten zijn onder andere online advertenties (SEA) en content marketing. We werken altijd met vooropgestelde doelen die we samen opstellen. Op die manier wordt het resultaat meetbaar en is het marketingproces elk moment inzichtelijk.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van verwijzersmaketing? Stuur ons een berichtje via het contactformulier onderaan de pagina!

Neem contact op

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 705

7311 ST Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved