✔ Wij spreken de taal van de zorg           ✔ Actief in verschillende branches             ✔ Creatief team van specialisten

Patiënten  bereiken door de inzet van

Patiëntmarketing

Spreiding van patiënten of cliënten over verschillende zorgorganisaties is essentieel voor een goed functionerend en gezond concurrerend zorgsysteem. Toch kan het als zorgorganisatie lastig zijn om patiënten naar je zorgorganisatie toe te trekken. Redenen hiervoor zijn onder andere concurrentie of veranderende regelgeving m.b.t zorgverzekeringen en doorverwijzingen.

Potentiele patiënten bereiken

Patiëntenwerving is een van de grootste uitdagingen van veel zorgorganisaties. Dit hangt voornamelijk samen met specifieke subsidie-eisen. Als zorgmarketingspecialist weten we hoe we jouw patiëntendoelgroep snel weten te vinden én overtuigen om voor jou te kiezen. 

De verschuivende marktwerking in de zorg vraagt om een andere mindset van zorgorganisaties. Naast de focus op de zorg zelf, wordt (online) marketing steeds belangrijker om financieel gezond te blijven. Marketing in de zorg voelt misschien in eerste instantie onnatuurlijk, maar de resultaten van patiëntenmarketing liegen er niet om.

1 %
Meer instroom
1 %
Meer clicks
1 %
Betere zichtbaarheid

Een continue patiënteninstroom is voor veel zorgorganisaties essentieel. Zonder patiënten wordt het immers lastig zorg verlenen en financieel gezond te blijven. Vergelijk het met een commercieel bedrijf zonder klanten. Als zorgmarketingbureau helpen we je gestructureerd aan meer patiënten. Dit bereiken we door de inzet van advertenties (SEA), webdesign, content marketing en SEO.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van patiëntmarketing? Stuur ons een berichtje via het contactformulier onderaan de pagina!

Neem contact op

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 705

7311 ST Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved