✔ Wij spreken de taal van de zorg           ✔ Actief in verschillende branches             ✔ Creatief team van specialisten

Cliënten  bereiken door de inzet van

Cliëntmarketing

Een goed functionerend en gezond concurrerend zorgsysteem is gebaat bij de spreiding van cliënten over verschillende zorgorganisaties. De praktijk wijst echter uit dat veel zorgorganisatie kampen met een te kleine aanwas van nieuwe cliënten. Belangrijkste oorzaken hiervan zijn concurrentie en veranderende regelgeving m.b.t zorgverzekeringen en doorverwijzingen. De inzet van zorgmarketing is in veel gevallen een zeer functionele lange termijnoplossing.

Vindbaar worden voor potentiële cliënten

Een van de grootste uitdagingen van zorgorganisaties is cliëntenwerving. De aantallen nieuwe cliënten hebben vaak impact op specifieke subsidie-eisen. Als zorgmarketingspecialist weten we hoe we jouw cliëntendoelgroep snel weten te vinden én overtuigen om voor jou te kiezen.
1 %
Meer instroom
1 %
Meer clicks
1 %
Betere zichtbaarheid

Om je zorgorganisatie organisatorisch en financieel gezond te houden, is een continue cliënteninstroom van essentieel belang. Vergelijkbaar met een commercieel bedrijf dat klanten nodig heeft. De inzet van online marketing in de zorg, draagt bij aan een betere online vindbaarheid en een betere aansluiting met de juiste doelgroep. Met behulp van onder andere advertentiecampagnes, webdesign, content en SEO helpen we jouw zorgorganisatie aan meer cliënten.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van cliëntmarketing? Stuur ons een berichtje via het contactformulier onderaan de pagina!

Neem contact op

Johnson Marketing


Johnson Marketing B.V.

Prins Willem Alexanderlaan 705

7311 ST Apeldoorn

085 401 02 76

welkom@johnsonmarketing.nl

Vacatures

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over zorgmarketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Johnson Marketing © 2021 All Rights Reserved