Johnson Marketing

Branding
Specialist.

Online marketing in de zorgsector

Ben jij creatief ingesteld en de nodige ervaring met branding en wil je impact maken in de zorg? Dan is de functie als branding specialist bij Johnson Marketing geknipt voor jou!

Branding
Specialist.

Ben jij een digital marketeer met passie voor de zorgsector en online marketing? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.

Online marketing voor zorgorganisaties.

Voor zorg-organisaties.

Zorgmarketing werkt voor elke zorggerelateerd bedrijf. Denk hierbij aan ziekenhuizen, huisartspraktijken, fysiotherapeuten, eHealth aanbieders, IT-bedrijven in de zorg, verkopers van zorgproducten en thuiszorgorganisaties. Vrijwel elke zorgorganisatie kent problemen waar marketing een structurele oplossing voor kan zijn. Van personeelstekort tot meer harde verkopen: voor elke hulpvraag is een geschikt marketingmiddel en platform.

Wij werken voor zorgorganisaties als Talma Borgh, Santé Partners, B Braun Nederland, ExpertCare, Elyse Klinieken, Equipe Zorgbedrijven en Ksyos.

Wat je gaat doen.

Aan jou als branding specialist de uitdaging om samen met ons team relevant en vindbare websites, vormgeving en content te creëren, schrijven en produceren. Je hebt al de nodige ervaring opgedaan met tools als Adobe Illustrator, Elementor, WordPress, Indesign, Photoshop en Premiere. Je bent creatief, denkt mee op strategisch niveau, maar kan deze zelfstandig op operationeel niveau uitvoeren.

Wat we verwachten.

Dit bieden wij.

Sollicitatie
formulier.

Sollicitatieformulier.

Laat je gegevens  achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!